Post by pohoudtuacamcharb on Feb 18, 2022 22:27:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Fish! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Fish! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tanrı modunu etkinleştir ▞▞▞
▞▞▞ Save The Fish! 2022 version ▞▞▞
çok güzel reklam çıkanlar e oyun tabiki bir kaç reklam çıkacak hem türkçe olması da beni çok mutlu etti.😊
Bu oyun çok güzel ve güzel ama bazen gelip çok sinirleniyorum
İyi oyun! 145. seviyeden sonra tekrar ediyor. Beni eğlendirdi tho. Şiddetle tavsiye ediyorum.
School of Dragons: 드래곤 길들이기 롤플레잉 lxl
Saatlerce eğlence. Ve bulmacayı çözmek için her zaman Mantığı Kullanmak
Reklam dürüst ama oyun çok kolay ve 15 dakikadan sonra sıkıcı oluyor.
İyi oyun, ancak herhangi bir değişiklik varsa, her seviyede küçük bir değişiklikle aynı düzine kadar seviyeyi tekrar tekrar oynuyor. En kötü yanı, bir reklamın HER'den sonra oynatılmasıdır. BEKAR. SEVİYE. Reklamlar bir noktaya kadar iyidir, ancak bu çok saçma.
Çok fazla reklam Yetersiz oyun süresi Reklamların size oyunda ekstra seçenekler sunmasına izin vermeli
kolay ama eğlenceli
Bu oyun hakkında çok düşünüyorum ama bu böyle değil ve çok da kolay ama ⭐⭐⭐Yıldız verdim sadece ama güzel anlatıyorum
Birçok ekler için yol. Sadece oyunu satın almamızı sağlayın. Ama çöpü teşvik edemezsiniz. Bir köpekbalığını 1000 kez öldürmek eğlenceli, hatta eğlenceli değil. Bana göre bir oyun değil.....
Oyun eğlenceli ama seviyelerini tekrar eden aptal bir oyun gibi
Çok eğlenceli. Reklamlar bekleniyordu - sonuçta ücretsiz.
Çok güzel oyunun ellerine sağlık çok güzel oyun 😃😁🤗🙂😋
Save The Fish! パズル tfw
Seviyeler çok fazla tekrar ediyor
Oyun, her seviyeden sonra 30 saniyelik bir reklamı zorlar. oyun bunu tamamlayacak kadar eğlenceli değil.
BU OYUNU ÇOK SEVİYORUM İNDİRİN reklamlar var AMA indirdiğinizde tam olarak reklamın dediği gibi ve ailem böyle bir oyun istedi sadece sahte bir reklam değil hayır bu yüzden tam olarak reklama benziyor yüzde yüz tavsiye ederim
Bu hame ilginç...ama bir seviye 10 kez veya daha fazla kullanın...bu çok kurgu...bu oyunu kim yarattı, akılsız ...
Bu harika bir oyun.... Şu an 150 level oynuyorum yani çok kolay ve şirin bir oyun... 😍... Bayıldım 💜
Beğenmedim köpekbalığını öldürmekten geçemiyoruz
Reklamlar gerçek oyundan daha eğlenceli
Çok güzel bir oyun 😍😍😍
Save The Fish! Tankenötter ermj
çok güzel bir oyun
Durmaya devam ediyor ve seviyeler tekrar ediyor
bu iyi bir oyun ama bazıları o kadar sıkıcı ki 4 yıldız veriyorum
Çok fazla reklam! Her oyundan sonra reklamlar.. Tek başına reklam görmek istiyorsanız bu oyunu yükleyin.
Bu oyunu yeni kurdum ve 10 dakikadır oynuyorum. Tüm reklamlar yüzünden sadece 4. seviyedeyim. Reklamların çoğu, onu kapatmak için bir X sağlamaz, bu yüzden reklamlardan çıkmak için oyundan çıkmam gerekiyor.Oyundan zevk alır mıyım bilmiyorum çünkü reklamları geçemiyorum. Bu yüzden, oyunun Reklamsız için ödemeye değer olup olmadığını söyleyemem.
Berbat. 5 dakika oynadım ve bunun 4 dakikası reklam izliyordu.
Dayanılmaz miktarda eklenti, bazıları size eklentiden çıkma seçeneği sunmaz ve tıklamanız veya oyunu kapatmanız gerekir.
henüz yeterince oynamadım
her şey yolunda ama 132 gibi daha yüksek bir seviyede, seviyede bir kez reklam var
harika bir oyun
Bu, reklamların yayınlanmasına aldırmazsanız eğlenceli bir oyundur, ancak reklamların kaldırılması için para da ödeyebilirsiniz.
Save The Fish! 解謎 qce
Bu aslında eğlence dolu bir oyundur. Böyle bir oyun istedim ve bir ay aradım. Şimdi buna sahibim. Diğer oyunlar sadece mini oyun ile mevcut değildir. Mini oyunlar almak için bahçeler inşa etmeli veya patlamaları oynamalıyız. bazen, herhangi bir mini oyun için dolar dahil çok büyük bir maliyet ödememiz gerekiyor. bu oyuna sahip olmayı seviyorum