Post by pohoudtuacamcharb on Feb 18, 2022 22:51:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Township ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Township IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neobmedzená výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Township 2022 version ▞▞▞
Pekná hra. Da sa pri nej zabavit.
Mám problémy so svojou hrou zakaždým, keď získam túto odmenu, pošle ma to von z aplikácie a robí to tak dlho
Je to tak frustrujúce, ani neviem, kde začať. Milujem túto hru, ale chystám sa ju odinštalovať a zabudnúť na ňu. Stále to zamrzne a potom to zlyhá moje zariadenie. Niekedy je nemožné hrať, a aj tak musím ísť do Playstore, aby som sa dostal do hry. Opravte tento problém. Odinštaloval som a znova nainštaloval, ale bezvýsledne. Začínam byť naozaj dosť. Táto hra bola taká zábavná. V minulosti som dal 5 hviezdičiek, ale teraz možno 2-3
Blbost
Mala 4 hviezdičky, teraz dávam tejto hre 3 hviezdičky. Tieto náklady tovární sú smiešne. Ceny, ktoré môžete vyhrať, sú hrozné v porovnaní s tými, ktoré môžete vyhrať, ak si zakúpite zlatý lístok. Hra nie je taká zábavná, cena všetkého je príliš vysoká, je takmer nemožné dokončiť všetky požadované úlohy, aby ste sa dostali do konca a vyhrali hlavnú cenu. Hrám už vyše roka a nikdy som to nedotiahol do konca. Vždy mi dochádza úložisko, v podstate je to nastavené tak, že ppl chce míňať peniaze.
Sama nuda furt mi to sekalo
Opäť sa hlúpa hra zasekne alebo neaktualizuje úlohy, čím sa míňajú peniaze, ktoré som zaplatil za zlatý priechod, pretože čas plynie. Developers/CS je zbytočný, nikdy neodpovedá na e-maily ani lístky. Títo ľudia sú každým mesiacom lenivejší a lenivejší. Rád by som vedel, čo robia so všetkými peniazmi, ktoré dostanú od hráčov.
Pridal som ďalšiu hviezdičku, pretože milujem novú mini hru. Je to osviežujúca zmena. Po prečítaní ostatných recenzií som si všimol, že takmer v každej recenzii sa uvádza, že sú unavení z hrania stále tých istých mini hier a že ich obtiažnosť je smiešne ťažká. Je pekné vidieť, že pridávate úplne novú hru. Pokračujte v zlepšovaní. Milujem svoje mesto, ale potrebujeme viac nových vedľajších hier. Alebo dokonca niektoré zo starších hier, ktoré sme chvíľu nevideli. Ďakujem za zmenu.
Túto hru hrám už dlho, ale od poslednej aktualizácie ma stále vytáča. Sťažoval som sa na niekoľkých platformách, ale nikto neodpovedá. Zdá sa, že e-mailová adresa je tam pre reláciu. Žiadna podpora od tímu playrix. Mali by prepustiť neschopných zamestnancov a zamestnať niekoho, kto túto prácu zvládne. Mnohí iní majú rovnakú sťažnosť ako ja. Prečo by sme vám mali poskytnúť dobrú recenziu? Bolo by nesprávne, keby sme to urobili.
nejde len opravte to ďakujem do teraz som normálne hral a zrazu mi vypisujem chyby a nemyslím si že to je mobilom ked mam Xiaomi Redmi 5
Kedysi som túto hru miloval, ale teraz som tak ZAHRNUTÝ z tých istých 3 alebo tak mini hier, ktoré sa opakujú znova a znova a znova (gumball/horská dráha a budovanie ciest)! Celé družstvo súhlasí. Kam zmizli všetky ostatné (oveľa lepšie) hry??? Som tak unavený, že sa s nimi už ani neobťažujem...tiež som zistil, že hlavnú hru hrám menej a iná hra mi teraz zaberá oveľa viac času (a peňazí). Prosím, vyriešte to!
Prečo už za pozeranie reklamy nedostávam peniaze?
Dobrá hra.
Super hra máme ju radi, len nás niekedy dosť naštve keď tam určia nejakú súťaž kde sa dajú získať viaceré ceny, minieme 200 papierových peňazí lebo vďaka tomu by sme mali získať tie ceny. A nič. Minieme 200 papierových peňazí a nič, nič nezískame len sme ich minuli a je dosť ťažkých tých peňazí získať 200. To niekedy môže trvať aj mesiace. Ale inak super hrávame ju každý deň.👍
Celkovo je hra úžasná, ale členovia mestskej časti môžete pridať vyhľadávací panel, pretože chcem hľadať mesto svojich priateľov, takže pridajte túto možnosť vyhľadávania do hry.... Ďakujem
Túto hru hrám roky! Rád by som videl viac rozmanitosti v mini hrách tho .. trochu unavený z videnia tých istých mini hier znova a znova. Ale celkovo zábavná hra
Je to dobrá hra ale aj ja som hrala radšej tu hru na reklamu 👌
Dobrá hram ju už cez rok a je super až na to že ju musím vždy aktualizovať 😨☺️
Zaujimalo by ma ako pokracovat v hre v inom mobile. Po stiahnuti apky to ide od levelu 1 aj po prihlaseni cez fb.
Dostal som nejaký hlúpy ban a odvtedy tú hru nenávidím a už si ju nestiahnem!!!!!
Chcem len peniaze na simulátor PewDiePie
Pekna sprotost,neda sa spustit
Fajn hra keď nemáš čo robiť.
Od 1.7.2022 má 2 hviezdičky a je o niečo vylepšená. OPÄŤ, je 8.12.2021 a od 26. januára 2020 máme niekoľko aktualizácií a míňame viac peňazí. Chcem sa vrátiť v poslednom čísle z 13. decembra 2019. Oceňujem, že svoju súkromnú e-mailovú adresu nepoužívam výlučne pre rodinu a priateľov. Stále ste podvodníci s peniazmi! Našiel som inú hru (hranú 1 mesiac) a zatiaľ som na ňu neminul žiadne peniaze.
po update nejde
Ľen ťaháŗėàĺalnepeniaze%
Je to výborná hra 😁😁😁
Super hra... len mi nejde aktualizovať, precooooo?
Ta hra je fakt super ale kazdy treti mesiac to chce aktualizaciu ktore zabera dost vela miest a potom to s hrou aj tak nic nerobi
Rovnako ako hra. Ale trvá príliš veľa a príliš dlho, kým získate viac pôdy na umiestnenie vecí. Ak by boli k dispozícii pozemky, hral by som stále. Namiesto toho ma to nudí.
21.12.21 Hra nefunguje. Stále ma to vyháňa. Skúšal mnoho rôznych spôsobov obnovenia aplikácie, pripojenia a telefónu, pre túto aplikáciu nič nefunguje a iba jeden, ktorý má problémy, hra 25. 12. 2121 stále nefunguje a môj blázon minul skutočné peniaze na túto hru 100 a ja nemôžem. ani to nehraj. 27. 12. 21, stále nemôžem hrať hru alebo sa pripojiť k zákazníckemu servisu o probléme s hrami a vyhodiť ma z aplikácie. Počkám ešte niekoľko dní a potom aplikáciu natrvalo odinštalujem.
😄👍
Hrám to už nejaký čas a naozaj si to užívam. Bohužiaľ, od poslednej aktualizácie je hra frustrujúca, pretože pohyb sa stal trhaným a pomalým a neustále vyhadzoval z hry. Položky miznú, takže som z toho teraz sklamaný
LostMiner: Block Building & Craft Game Piedzīvojumu spēles lwg
Posledná aktualizácia nanič. Po otvorení prístavu (regaty) hra zamrzne a skončí sa - nejde hrať na tablete 2MB RAM. Na mobile (4 MB RAM) funguje. Tá hra má už toľko balastu na seba nalepeného, že sa ani nedivím, že s 2MB RAM už to hrať nejde.
Township Казуальные nfnm
Izby sa stali nemožné dokončiť bez výberu peňazí. Všetky minihry sa stali super výplatou za výhru. Toto sa stále nezmenilo. Úprimne som v tejto aplikácii minul dosť peňazí. Je to smiešne. Nemôžem dokončiť izby bez hotovosti. Oprav to. Ps, ak ste súčasťou Conners coop (verím, že vodca macintosh), som mesto aldaria. Moja hra je teraz úplne zlomená. Nemôžem načítať coop Nevidím zoznam priateľov. Dúfam, že to všetci uvidíte a viete, že je v poriadku ma nakopnúť, pretože hru odstraňujem.
milujú stavanie mesta a interakciu s ostatnými hráčmi.
Pohodová hra aj keď niektoré veci sa dlho vyrábajú
Township je pekná hra. Ale odkedy začala táto zimná sezóna, je v nej veľa kličkov a pomalých či mrazivých bodov. Opravte ich. Viac sa mi páčilo, ako ste si mohli kúpiť dekorácie namiesto toho, keď ste ich vždy museli vyhrať aj v mini hrách. To je tak nespravodlivé. Z 5 hviezdičiek dole na 4 teraz..
Hrám už 3 roky a kedysi som to úplne MILOVALA, teraz sa to veľmi opakuje.. nudné!! Prosím, prineste späť staré hry alebo bohužiaľ nebudem hrať príliš dlho
🛑Pomoc🛑😭😭 Túto hru hrám už 7 rokov a úplne ju milujem. Napriek tomu mi dnes z nejakého dôvodu hovorí, že mám staršiu verziu hry a nemám ju práve som hral pred hodinou a ani mi to nedáva možnosť aktualizovať hru. Potrebujem s tým pomoc. neviem, čo sa deje s touto aplikáciou
Som na začiatku a je to fajn!
Township Casual dnu
Zakaždým, keď príde aktualizácia, moja hra sa pokazí. Hra spadne, keď sa pokúsim kliknúť na regatu. Niekedy mi to dovolí hrať, ale potom stratím pokrok, ak ma to vykopne uprostred úlohy. Strácam pokroky vo všetkom. Úlohy, pravidelná herná aktivita atď. Stratil som skutočné peniaze, pretože míňam veľa peňazí, aby som sa pokúsil urýchliť úlohy pred zrútením. Urobil som odinštalovanie, vymazanie vyrovnávacej pamäte a všetko ostatné, čo sa navrhuje. Toto je jediná hra na tomto zariadení, takže je tu dostatok miesta. Prosím opraviť!
Kedysi zábavná hra - 4-ročný hráč. Vývojárov nezaujíma, že zničili radosť z hry. Všetky sťažnosti týkajúce sa mini hier sa ignorujú. Nie je potrebné opakovať sťažnosti, všetky sú pravdivé.
Hrám už nejaký čas a hra sa zmenila. Stala sa schémou zarábania peňazí. Kedysi boli pekné akcie a potom občas experiment. Teraz máme len akcie, na ktoré si kúpite zlatý pas. Lvl sa stali takými tvrdými, že neexistuje spôsob, ako ich poraziť bez zakúpenia boosterov. Kedysi bolo celkom jednoduché prejsť cez všetky odmeny, teraz sa k poslednej odmene ani nepriblížim. Kupujem si za toto zlatý preukaz? Plytvanie peniazmi
Ani mne sa hra nedá spustiť!😥😥😥
Hra je dobra ale v pisednej dobe laguje a seka
Toto je úžasná hra, veľmi sa mi páči. Ale problém, ktorý som mal posledný mesiac je, že by som sa načítal a hral ani nie 2 minúty, potom hra spadne a vyhodí ma von. Neviem, čo sa deje alebo prečo to robí, ale kým sa to nevyrieši, odmietam túto hru ďalej hrať. Pretože človek nemôže hrať takto, mal som to..
Township Casual oww
Existuju na to nejake Hacky? ak ano a viete kde stiahnut piste na facebook martin kafco duris dakujem
Township Santai fnns