Post by pohoudtuacamcharb on Feb 18, 2022 23:00:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run \u0026 Gun: BANDITOS ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run \u0026 Gun: BANDITOS IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daug raktų ▞▞▞
▞▞▞ Run \u0026 Gun: BANDITOS 2022 version ▞▞▞
Nuostabus žaidimas
Tai iššūkis gero laiko žudikui
luošas
Norėdami fotografuoti, turite turėti galimybę tiesiog bakstelėti ekraną bet kur. Bandymas persirikiuoti ir surasti banditus šaudyti praranda malonumą iš gero žaidimo.
Gera grafika, kaip „Major Mahyem“.
Run & Gun: BANDITOS Hành động gjn
Tai puikus žaidimas. Sunku nušauti ir paleisti, bet tokia yra žaidimo koncepcija
Geriausias
Neblogas, lengvas žaidimas, geresnis vejos nei metro banglenčių sportas!
Puikus... Nuostabus žaidimas .. Man patinka
Puikus darbas ir manau, kad beveik neatsisiunčiau, nes man patinka, kad noriu žaisti dar vieną bėgimo žaidimą, tai NĖRA toks kaip visos kitos programos MYLIU, tiesiog skiriasi daug gerų pakeitimų, dėl kurių visa tai yra individuali programa. manau, kad tai PUIKUS TAI, TAI išgelbėjo MAN GYVYBĘ NUO NUOBOBUČIO!! TU VISIŠKAS ROKAS!!
Oho
Run & Gun: BANDITOS 액션 ezg
ačiū, mes apie tai kalbėjome
TAIP GOBUŠUS.
Tai tikrai nuostabu
nėra lengva slysti ir bakstelėti norint šaudyti į tą taikinį
Ar naudojate mano naujinimą?Kiekvieną kartą, kai atnaujinu po kelių dienų, jo nebėra. todėl paaiškinkite
Sunkus žaidimas, greitai baigiu, palyginkite „Lara croft“ relikvijos paleidimo žaidimą.
linksma!
Run & Gun: BANDITOS Екшн nru
Gerai, bet reikia daugiau veikėjų, nesvarbu, šlovė yra gera fantastika
geras, bet begalinis ir nekeičia scenų ,n Gun's
neveikia..labai blogas žaidimas
Šis žaidimas man patiko iš visų bėgimo žaidimų
Puikus žaidimas, išankstinė temple run versija
Tai super žaidimas, malonu žaisti
grazi grafika
Dėl visų dykumos dalykų jis yra patrauklus ir įdomus, bet mano problema yra dėmesys. Reikia visų rankų, kad žudytum, n likti žaidime, n jis dažniausiai kelia painiavą.
Linksmas žaidimas. Bet tai per lėta pradžioje ir per greita vėliau. Pagrindinė problema yra ta, kad užduočių sąrašas neatitinka žaidimo mastelio. Vienu metu nėra už ką žaisti. Ir yra daug OS užduočių, kurių negalite atlikti vienu paleidimu, o tai erzina. Kaip sugriauti tiek daug barikadų, kurios yra nuobodžios/neiššaukiančios ir tik daug laiko atimantis uždavinys. Be to, kai kurie personažai yra visiškai beverčiai. Kaip ta beždžionė, kurią myli mano sūnėnas. Žaidimas yra įdomus, tai yra 4, o ne 5 žvaigždučių priežastys.
Bėgimas (keisti juostas) ir taikymas (šaudymas) tuo pačiu metu apsunkina
Lumberwhack: Defend the Wild Akcja dli
Venk šito, šaudyk į tai, paimk visa tai tuo pačiu metu na, aš stengiuosi linksmintis, kad nepaliesčiau ekrano 600 kartų
Blogiausias
Geras žaidimas, tereikia ištaisyti kai kurias klaidas ir šiek tiek patobulinti grafiką
Pašalinta
Tai sunkiausias visų laikų žaidimas, kas tai yra? Jums reikia 4 rankų ir 4 akių! Kaip galėtumėte nušauti kelis priešus braukdami, kad išvengtumėte objektų? Priešai danguje pasirodo po to, kai pasiekiau kliūtis, kurių turiu vengti? Ne, atsiprašau, bet šis žaidimas yra bloga idėja, jokiu būdu negalima jo ištaisyti arba tiesiog priversti jį paleisti ir paleisti, arba bėgti ir žudyti, atsiprašau, bet padaryti kitą žaidimą geresniu už šį.
Valdymas labai sunkus...sunku perbraukti, norint nušauti bet kurį
Man labai patinka šis žaidimas, bet man reikia įgyti patirties, o valdymas negali neatsilikti nuo greičio. Taip pat būtų puiku, jei galėtume žaisti su kitais žaidėjais tuo pačiu metu
Robi 😎