Post by pohoudtuacamcharb on Feb 18, 2022 23:06:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox daş ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
4 illik olduqca ardıcıl oyundan, 7500 kuboka çatdıqdan və hər kart və ulduz səviyyəsini maksimuma çatdırdıqdan sonra o yerə çatdım ki, daha bu oyunu oynamağa dözə bilmirəm. Əvvəllər çox əyləncəli idi, lakin 2-ci qəbilə müharibələrindən sonra o, çox sürətlə aşağı düşdü. Səviyyə 14 yeniləməsi tabutdakı son dırnaq idi, çünki üst pilləkən oyunçuları bərabər yerdə qalmaq və aktual qalmaq üçün yeniləmədən dərhal sonra pul ödəməli və göyərtələri maksimum dərəcədə artırmağa məcbur oldular. Bu oyunun nə olduğu həqiqətən təəssüf doğurur.
5 lig em Cox zor oyundur
Normal oyundu
Dəhşətli oyun. Qarşılaşma ədalətli olması üçün yaradılmışdır və bu oyun bunda dəhşətli bir iş görür. Bu, sizdən 1 və ya 2 səviyyə yüksək olan oyunçularla sizə uyğun gəlir və onların həddən artıq səviyyəli olması səbəbindən siz həmişə itirəcəksiniz, siz qalib gələ bilməyəndə və sadəcə uduzduğunuzda bu darıxdırıcı və əsəbi olur.
yaxşı
Mən bu oyunu 1 ulduzla qiymətləndirdim, çünki bu, sadəcə oyun qazanmaq üçün ödənişdir, rəqiblərim həmişə məndən 1 və ya 2 səviyyə yüksəkdir. Siz oyunçularla oyunu düzəltməlisiniz, çünki bu, çox ədalətsizdir, mənim düşmənlərimin məndən daha yüksək səviyyəli kartları var və bu, onlar üçün əlverişlidir. Mən də arena 5-də məndən bir səviyyə aşağı hücum etmədim, amma bəzi botlarla qarşılaşdım, hesab edirəm ki, məğlubiyyət seriyam olduğu üçün bu, bütün kuboklarımın geri qayıtmasına səbəb olmur. 2022-ci ilin sonunda bu oyunun daha yaxşı olacağına ümid edirəm.
Clash Royale სტრატეგია xcpj
5 ulduz olardı, amma uyğunlaşmaya görə 4 verməliyəm. Mən əfsanəvi arena 1-dəyəm (kubokun sıfırlanması səbəbindən) və hər dəfə oynadığımda həmişə maksimum səviyyəli kartlarla qarşılaşıram. Mənim ən yüksək kartım lvl 12-dir, ona görə də lvl 14 donuz atlısını müdafiə etmək həqiqətən seçim deyil. Qalan hər şey mənim xoşuma gəlir, sadəcə olaraq, uyğunlaşmanın dəhşətli olmasıdır.
bir ulduz belə düşməz
Çox pis başdan ayağa eseb xəstəliyidir
Çox çox çok çok çok çok çok iyi hekese tövsiyə edə bilərəm
Bu oyunu yaradanin anasini sikim
Mən bunu təsadüfi və ya bəlkə də rəqabətli oynamaq üçün əyləncəli bir oyun kimi görürəm. Bu, bəzən digər rəqibin iksirini daha sürətli əldə etməsi və bəlkə də bir neçə başqa şeyin necə görünməsi sizi dəli edir. Bundan başqa, olduqca yaxşı oyundur. Baxmayaraq ki, mən 10-cu arenadan Ovçu olan birinə rast gəldim və mən arena 3 və ya 4-dəyəm.
Əla oyundur, lakin sonrakı mərhələlərdə kart səviyyəsində ciddi fərq görəcəksiniz. Xüsusilə indi səviyyə 14 yeniləməsi ilə. Çempionlar əlavə etmək yaxşıdır, lakin yeniləmə səbəbindən bəzi kartlar çox OP olur. Məsələn: Elit tikanlılar, cəmi 6 elikser üçün hər biri 550 dmq-a bərabər olan super sürətli qoşunlar əldə edirsiniz. Və ya E-nəhəng, 8 elikser üçün siz praktiki olaraq dayandırıla bilməyən və hər saniyədə 400 - 600 dmq kimi bir şey əldə edirsiniz. Həmçinin sövdələşmələr, çünki siz super asan lv əldə edə bilərsiniz. 14 lv olmasına baxmayaraq. 10 və ya 9
Süperr telefonda yer yox idi siləndə ürəyim ağrıdı
Saxta. Bu pvp deyil. Əgər pvp olsaydı, əslində tanıdığınız birini oynayardınız. Mən yalnız illərdir eyni profilləri oynamışam. Botlar. həm də tam barlarla xidməti itirə biləcəyiniz yeganə oyundur?! Xüsusən də çox qazanırsansa 👎. Biz nə vaxt adi insanlarla oynayacağıq?
Clash Royale Strateške igre blos
İlin son yarısında tamamilə dəyişdi və yalnız oyunu oynamaq üçün pul xərcləyən insanlara xidmət göstərdi. Hər dəfə yeniləmə olanda bu, çaşqınlıq yaradır. Əvvəllər Clash Royale-dən həzz alırdım, amma bu oyunlara pul xərcləmirəm, ona görə də oyunu siləcəyəm. Orada hər şeyi təkmilləşdirmək üçün pul ödəyən insanlar var və siz də ödəməyincə rəqabətqabiliyyətli ola bilməyəcəyiniz zaman artıq əyləncəli deyil. Bu tamamilə dəhşətli hala gəldi.
ÇOX PİS OYUNDUR DÜNYADA ƏN PİS OYUN DUR ƏSƏBLƏRƏ TOXUNUR
gözəldi
Yaxsi oyundu
Clash of Lords 2 yerini verməz
Çooooooox gözəl
Bu oyun dəhşətlidir. Oynaması əyləncəli olan göyərtə ilə arena 12-yə keçdim. sonra ən bezdirici insanlarla qarşılaşmağa başladım. Kart sistemi çox balanssızdır və bir çox kartlar demək olar ki, yenilməzdir. 12-ci arenaya çıxanda bir əfsanəvi kartım var və bir göyərtədə 3+ olan insanlarla oynayırdım. Zəhmət olmasa oyunu daha balanslı edin.
Bu, həqiqətən əyləncəli bir oyundur, amma tapdığım şeylər var ki, bu, əyləncədən daha çox sinir bozucu olmasına səbəb olur. Eliksir dəyəri, sağlamlıq və zərər səbəbiylə op olan bir neçə kart var. Cəngavər, cəmi 3 iksir olan mini tank üçün çox böyük ziyana malikdir. Dondurma sehri çox uzun müddət davam edir, ola bilsin ki, onun vurduğu zərəri bir qədər artırsın və müddətini 2 saniyəyə qədər azaldın ki, o qədər də operativ olmasın ki, onu istifadə etmək üçün heç bir bacarıq lazım deyil. Qartopu havaya çox təsir etməməlidir
Clash Royale Strateške igre hbcz
Qazanmaq üçün pul ödənilməsəydi, zəhmli oyun olardı. Belə olduğu üçün ona pul xərcləmək istəməyən/xərcləyə bilməyən hər kəs onsuz da böyük bir dezavantajdadır. Həmçinin, bəzi kartlar olduqca balanssızdır. Əgər bu problemlər sadəcə olaraq həll oluna bilsəydi (ki bu olmayacaq), onda mən beş ulduz verərdim, çünki pullarını boş yerə sərf etməyən digər, normal insanlarla qarşılaşdıqda bu, əyləncəli ola bilər.
Pox
Retro Garage - Car Mechanic Симулације dsyw
Qeseng oyundu amma xarakter cixmir oynayiram bu oyun bombadi qaqa yuklemynne ne deyim
Təxminən 4 ildir ki, clash royals oynayıram və oynayıram. Bu, həqiqətən əyləncəlidir və mən həmişə onu yenidən oynayıram. Dostlarımın hamısı onu oynayır ki, mən də onlarla oynaya bilim. Amma deməliyəm ki, mən og toqquşmasını daha çox sevirəm.
Bu, dostlarımla oynaya biləcəyim əyləncəli bir strategiya oyunu kimi başladı, amma indi orta səviyyəli pul əmməyə çevrildi. Komanda kitablar kimi həddən artıq güclənmiş əşyalar əlavə etmək, tamamilə yeni səviyyə sistemi və yeni kart nadirliyi əlavə etməkdə çox yaradıcı azadlıqlar götürüb ki, bu da tamamilə lazımsız idi və oyunu qazanmaq üçün daha çox pul qazandırır. Mən hələ də tərtibatçıları dəstəkləyəcəm, lakin lütfən, oyunu bir daha bu qədər dəyişməyin.
2 il işdən çıxdıqdan və geri qayıtdıqdan sonra hələ də ləngiyir, bütün oyunun aşağı getməsinə səbəb olan 1-3 saniyəlik kiçik lənglər var. Oyun həm də pay2win-dir, çünki onlar oyunçuları oynamaq üçün pulsuz kartları səviyyəyə qaldırmağı çətinləşdirir. Yeni çempionlar yeniləməsi, həmçinin liderlər lövhəsi oyunçularının çoxunun istifadə etdiyi bu əməliyyat kartlarının kilidini açmadan əvvəl sizdən kral səviyyəsi 14-ü əldə etməyi tələb edir, beləliklə, f2P-nin bu oyundan həzz almasını daha da çətinləşdirir. İndi xatırlayın ki, mən niyə 2 il əvvəl silməkdən çox məmnun idim
irin
Mən arenada ilişməmişdən əvvəl əyləncəli idim, toksikliyin qarşısını almaq üçün heç bir şey etmirlər, uyğunlaşma itdir, ovçu, ifritə, donuz atlı, skelet nəhəngi olan insanlara rast gəldim, adını bilirsiniz! Arena üç. Bu qədər böyük bir şirkətin fanat bazasına az diqqət yetirməsi məyus olur, lütfən, həyat qənaətinizi ödəmək və piksellərə yönəltmək istəmədiyiniz halda oyunu yükləməyin, bəlkə bir neçə şeyi əsəbləşdirir? Mənə liqamdan çıxış yolu OLMAYAN insanları verin və mən bunu daha yaxşı qiymətləndirərəm.
클래시 로얄 전략 sahp
ƏLA OYUNDU
Ela 😀😀😀😀
Bunun niyə bu qədər məşhur olduğunu başa düşmürəm. Siz 2 multiplayer matçında qalib gəlirsiniz və bu, sizi səviyyənizdən qat-qat yüksək insanlarla qarşı-qarşıya qoymağa başlayır, nəticədə 30 saniyə ərzində uduzursunuz və daha yaxşı olmağın yeganə yolu bunu bütün gün təkrar-təkrar etməkdir. və ya pul ödəməklə. Mütləq zibil.
Bu oyunda uyğunlaşma tamamilə dəhşətlidir. Hiss olunur ki, uduşlu sayğacda belə güclü kartları maksimuma çıxarmış eyni insanlarla oynayan oyunçu bazası o qədər dayanıqlıdır ki, hətta çətinliklə alver edirsiniz. Bilirəm ki, bu oyunda əla deyiləm, amma dəfələrlə olur ki, 30 oyun məğlubiyyət seriyasına gedirəm və vaxtın yarısında qalib olmağın mümkün olduğuna belə əmin deyiləm. Amma mən də ona ayda 5 dollar qoyuram ki, siz ödədiyinizi alasınız. Sadəcə məyusedici.
elaaaa
🤬🤬🤬🤬🤬
Müq
Çox pis
Düzünü desəm, daha bu oyunla məşğul ola bilmirəm, oynamağın ilkin mərhələlərində. Əgər şanslı deyilsinizsə, itirəcəksiniz. Əgər atəş toplarının düşmənləri (bəzi axmaq səbəblərdən qüllələrə zərər verə bilər) üçün işiniz varsa, onları dayandıra bilməzsiniz və iksir üçün çox az xərc tələb olunur. Orada qüllələrə qarşı güclənir və döyüşün gedişatını asanlıqla dəyişdirir. Mən ədalətli təcrübə axtaran hər kəsə bu oyunu tövsiyə etməzdim.